marți, 14 februarie 2012

V-day - iubire incurabila!

Astazi e singura zi in care ne iubim [mai este si ziua de 24 februarie, "Dragobete", dar pe aceea oricum n-o sarbatoreste nimeni]. Singura zi in care ne facem cadouri "mumoase", ruoz, cu inimioare, scumpe [un ursulet 100 ron, pe bunee?]. Singura zi in care trebuie sa zambim neaparat cand primi un cadou de acest gen chiar daca nu ne place pentru ca este "dat din inima".
Astazi nu trebuie sa ne injuram, certam, batem cu persoana iubita pentru ca azi doar ne iubim.
Astazi ne punem cele mai frumoase porecle precum: pisicel, pufulete, gandacel, gargarita, tati, pisi, printesuc, sufletelul meu, ursulet, iepuras etc. Dar doar astazi ne spunem asa pentru ca in restul anului poreclele devin din ce in ce mai adorabile : idiot, cretin, prost, bou/vaca, imbecil etc.
Astazi ii iubim pana si pe cei pe care ii vrem, sa zicem, aproape morti. Ne spunem "Te iubesc!" si daca nu simtim acest lucru.
Astazi trebuie sa iesim neaparat cu persoana iubita pentru ca daca nu iesim inseamna ca acea persoana nu ne iubeste.
Astazi, daca nu alergam prin magazine dupa cadouri si nu ne dam cap in cap pentru ca vrem acelasi cadou pe care il vrea si vecinu' , nu suntem considerati patrioti.
Hai sa ne iubim!

2 comentarii:

  1. Chiar imi place postu :)) "Hai sa ne iubim!" , daca toti s-ar gandi umpic , ar realiza si ei ca defapt ziua asta le este bagata fortat pe gat ... dar multi fac asta numai din "dragoste" cica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place partea cu "cica" de la sfarsitul comentariului. Intr'adevar, foarte multi se gandesc ca daca sunt iubareti intr'o zi restul zilelor nu mai conteaza. >:D< pupici!

      Ștergere