miercuri, 27 aprilie 2011

Cosmaruri. :|

Nu pot si eu sa fiu o persoana normala. Eu am numaio cosmaruri. Chit ca incepe "visul" cu o parte romantica, chit ca nu tot se ajunge la o parte morbida.

Totul a inceput de cand eram mica [6 ani] cand eram la tara si am visat ca o pisica a sarit pe fata mea si a inceput sa ma zgarie. Atunci intr'adevar m'am speriat ca nu mai visasem asa ceva pana atunci. Dupa care am tot inceput sa visez lucruri ciudata. Nu mi le mai amintesc pe toate. Dar stiu unele mai recente. De pilda, anul trecut, in vara, stateam cu verisoara mea la ea in casa de la tara si ne uitam la filme horror. Noaptea ma duceam acasa, ma culcam si aveam cosmaruri chiar daca nu ne uitam la filme pe la o ora tarzie.

Prima data am visat cum treceam eu zilnic pe o strada si tot timpul vroia sa imi fure geanta un nenea cu 4 maini. Pana cand m'am enervat si l'am aruncat in fata unei masini unde si'a rupt o mana. Fara nicio treaba s'a ridicat de langa masina a venit la mine si mi'a multumit ca i'am rupt mana. O.o

A doua noapte, am visat cum eram inchisa cu 3 prietene intr'o camera. in care era doar un automat[sau cum se numeste] din acela cu jocuri si la care se juca un nenea. Pe o usa aparuta din senin au intrat 2 politisti [un nenea si o tanti] care i'au dat celei mai mici dintre fete o amenda[era ceva cu maslinele]. Eu nervoasa m'am ridicat si le'am zis ca e falsa amenda aceea si in acel moment toti 3 [eu si "politistii"] am scos cate o sabie de nicaieri si am inceput sa ne batem. Culmea nici unul nu murea daca ii taiam sau ceva. Pana la urma au cazut amandoi pe mine si au inceput sa isi faca declaratii de dragoste. WEIRD!!!
Cam atat din vara trecuta.

In ianuarie am ajuns sa il visez pe A. [nu, nu e A de la postarea Things]. Atunci am visat ca ma placea [:-s] si eu locuiam intr'o casa foarte veche si darapanata impreuna cu Simina din "Domnisoara Christina". Si era din ce in ce mai weird ca ne alergam pe acolo si la un moment dat a inceput sa cante pianu singur. Mai multe nu imi amintesc.

Si ca sa termin, azi'noapte l'am zisat pe bunicul meu, care a murit de curand, ca traia si statea cu mine, cu mama si cu Cherry in casa. Si nush cum s'a intamplat ca Cherry s'a simtit rau si bunicul meu a dus'o afara [fara acordul nostru] si a ingropat'o in spatele blocului. Mama a aflat cand l'a vazut pe bunicu' afara si s'a dus sa o dezgroape pe Cherry. M'am dus si eu si in acel moment am constatat ca Cherry murise. Nici 5 minute nu durase pana a ingropat'o bunicu' si se si descompunea. X_X Pana la urma bunicul a mai ingropat'o inca o data[de data asta a taiat'o si a ingropat'o] si eu cu mama nu mai aveam ce face. Si dupa toata chestia asta l'am luat pe bunicu si l'am dus cu masina ori la spital ori la cimitir sa il ingropam si pe el[nu mai stiu].

Eu una nu mai vreau cosmaruri d'astea. M'am saturat de ele. Vreau sa am si eu macar un vis din acela frumos in care sa nu existe sange/morti/oameni cu 4 maini sau alte ciudatenii.