luni, 14 februarie 2011

Moartea neagra :x

Ieri am fost la o simulare de examen la engleza si dupa ce mi-am dat tot ce am avut mai bun am venit acasa si m=am asezat in fata calculatorului sa vad ce postari au mai pus pe blog omuletii pe care ii urmaresc. Si am dat de un film de pe blogul
Black Quintet
. Si cum iubesc filmele horror m-am apucat sa vad filmul ce a durat vreo 95 de minute, iar eu eram singura acasa deci nu aveam ce sa fac. Filmul se numeste Black Death(Moartea neagra) si l-am vazut pe www.filmul.net unde este subtitrat in romana.

Nu mi s-a parut atat de horror dar merita vazut mai ales daca esti mai tare de inima. Incerc sa las si o descriere cat mai interesanta dar nu o sa va spun filmul in intregime ca sa puteti sa va si uitati singuri. Este vorba de un sat atacat de ciuma. Totul se intampla in jurul anilor 1300 cand a aparut ciuma prin Europa si atunci nu era nici un tratament pentru asa ceva decat moartea. O grupare de vreo 5-6 barbati este trimisa de Episcop sa cerceteze un satuc unde nu ajunsese ciuma, dar se zicea ca acolo era un necroman ce avea puterea sa invie morti. In drum spre acel sat se opresc la o manastire de unde il iau pe Osmund, un calugar, care vrea sa ii conduca spre sat. Necromanul de fapt e o femeie posedata de demon. Si cam atat.

Si e cu unu' din Lord of the Rings care bineinteles moare la sfarsit:o3 . Eu una am stat si m'am uitat cu sufletul la gura la film.

In conlusion, vizionare placuta!