duminică, 11 septembrie 2011

Animale.


Stiu ca n'am mai scris de mult timp. Sa imi fie rusine ca mi'era lene si aveam extrem de multe subiecte de dezbatut. Dar ieri am vazut un lucru care m'a enervat si m'am apucat sa scriu.
Eram cu mama sa o asteptam pe o prietena cand in fata noastra un nenea foarte suparat da cu o chestioara [cutie cred] intr'un caine[nevinovat] care trece pe langa el. Stiu, nu e nimic nou bla bla bla! Dar ma gandeam ca dupa tot noi ne intrebam de ce ne musca [scuzati cacofonia] cainii si dupa ne ducem la Protectia omului sau unde ne'om duce si tot cainii ajung victimele eutanasierii. Iar noi traim fericiti pana la adanci batraneti. Not. Eu una nu mi'as ierta niciodata daca stiu ca am omorat o asemenea fiinta.
Si totusi de ce sa dam in ei? Pentru ca noi suntem niste gigolo si daca dam in animale parem mai salbatici si fetele trag la baietii astia mai sexy si rai si care le apara [scuze dar pana acum am vazut numai baieti care sa dea in animale] si uite asa fetele, ca proastele, ajung in patul baiatului etc.
Hai totusi sa ne simtim gigolo si ajutand animalele. Va asigur ca fetele o sa roiasca in jurul acestor baieti! ;)