duminică, 20 februarie 2011

The Last House on the Left:o3

Bineinteles, nu a trecut nici macar o luna de la ultima raceala si am reusit sa racesc iar. Ieri am avut si febra:-s.
In fine, observ ca am inceput cu bine semestrul I cu 2 de 10: unul la logica (:o) si unul la fizica. Ceea ce e foarte bine ca vreau semestrul asta sa imi iasa o medie extrem de mare.
Vineri de dimineata n'am avut ce sa fac si m'am apucat sa ma uit la un film pe care il vazusem la Sala Dalles: The Last House on the Left (Ultima casa pe stanga). Sincer nu va recomand acest film decat daca va place foarte mult horror si acceptati mult sange.
In film este vorba despre o familie(mama, tata si fiica) care isi ia o vacanta undeva intr'o padure, langa un lac, intr'o casa a lor. Mari, mezina familiei, avea o prietena in apropiere, Paige, care lucra la un magazin. Acolo, cele doua fete incep sa vorbeasca despre Marijuana si le aude un cumparator , Justin. Acesta le duce la el acasa unde toti 3 fumeaza marijuana pana cand vin tatal lui Justin, unchiul si inca o tipa. Si de aici incepe cosmarul celor doua fete. Sunt duse in padure unde sunt violate. Paige moare, Mari reuseste sa ajunga la lacul de langa casa ei unde este impuscata de tatal lui Justin dar intr'un final ajunge la ea acasa.
Totodata, cei 3 ucigasi si Justin se duc la Mari acasa unde unchiul baiatului este tratat de tatal acesteia la nas doarece era lovit. In acea noaptea, Mari reuseste sa ajunga la parintii sai care o trateaza. Si, in fine, totul se termina cu moartea ucigasilor. Justin ramanand cu aceasta familie.
Totusi, mie mi'a placut pentru ca m'a tinut in suspans tot timpul si nu am reusit sa ma plictisesc. Oricum daca doriti sa il vedeti il gasiti aici . Vizionare placuta!