sâmbătă, 14 mai 2011

"Iubi m'a batut."

De cateva zile ma confrunt cu tema "Iubi m'a batut!". Multe fete imi spun chestia asta mai nou.
Si cand intreb "Si tu ce i'ai facut?" "Nimic.""Cum nimic? Nu ai dat si tu in el?", deja le vezi cum se rastesc la mine "Cuuum? Eu sa dau in el? Nu mi'as permite.". E na. Si el cum si'a permis??
Dragele mele, sa va reamintesc ca sunt oameni? Ok, trecand peste asta si ajungand la intrebarea "Si nu mai stai cu el, nu??" "Poi n;am motiv sa ma desparte de el./N'am cum sa ma despart de el./Nu ma lasa sa ma despart de el.".
1. Bataia nu e un motiv?
2. "Eu nu pot sa am o relatie cu bataie. Ne despartim./Ai dat in mine => despartire."
3. Cum sa nu te lase sa te desparti de el??? O.o Nu sunteti casatoriti ce naiba!!!
Si mai e si problema "Am facut sex cu el si acum a dat in mine. Dar nu ma pot desparti de el doar prin simplul fapt ca am facut sex cu el.". Ok am inteles ca ai facut asta dar ti'ai asumat riscul asta de la bun inceput. Gandeste'te ca daca face asta OMU' S'A SATURAT DE TINE si nu stie cum sa iti dea papucii mai repede. Si asa ca gaseste motiv ca tu sa te desparti de el.
In final, data viitoare cand mai veniti la mine si imi spuneti "iubi/puiutul meu/ pufuletele/ ursuletul etc. m'a batut." sa imi spuneti "Dar si eu l'am batut pe el.". Prin acest lucru ma scutiti si pe mine de o lunga teorie.