sâmbătă, 21 mai 2011

Pirati+Cersetorie

Ma fac pirat[nu stiu care e femininul]. Nu duci lipsa de bautura si in plus daca mai ai si un pirat ca Jack Sparrow[Johnny Depp] pe punte sigur nu iti mai trebuie altceva.
Astazi am fost la film asa de ziua lu' Diidii si am vazut "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi". Genial filmul si cu nelipsitele replici comice ale lui Jack. Am realizat ca Johnny Depp s'a cam ingrasat. Chiar foarte mult. Si parca nu ii sta prea bine. Dar farmecul lui trece orice schimbare a acestuia si n'ai cum sa nu te indragostesti de el.
Acum abia astept sa imi termin cartea "Trei intr'un pat" ca sa vad cum se termina. Am inceput sa o devorez pagina cu pagina. Nu mai pot sa o las din mana.
On the other hand, pot sa zic ca ma cam nemultumeste o chestie. Cersetoria. Nu inteleg de ce sa cersesti cand poti foarte bine sa te duci sa inveti macar acolo putin si sa iti gasesti o slujba. Nu cred ca e greu. Si in plus de ce sa faci 20 de copii pe care oricum nu ai cu ce sa ii hranesti doar ca sa primesti alocatia de la ei. Dupa care sa te duci cu ei prin metrouri sau pe strada, infasati intr'un prosop si sa cersesti. Si tu sa mai ai si nu stiu ce blugi de firma sau ceva de genul.
Si nu inteleg nici copiii care intra in metrou cu un catel vai si amar de el. Eu una am prins vreo 3 saptamani in care in fiecare zi veneau aceiasi copii cu sau fara catel in metrou. Si daca catelul nu statea locului ii mai trageau si cate un picior. Ce vina are catelul daca nu are ce manca si e maltratat pentru orice chitaiala pe care o face?Dar din pacate nimeni nu face ceva in privinta aceasta...
Si un big la multi ani tuturor celor care astazi, 21 mai, isi serbeaza ziua de nume!