vineri, 22 aprilie 2011

Vi....la....Bran.

Sunt constienta ca toti care au fost in tabara si au blog o sa aiba o postare despre aceasta tabara. Dar nu ma pot abtine cau au fost prea multe chestiute dragute.
In primul rand, pot sa zic ca am intalnit persoane minunate cu care nu ma vedeam sa vorbesc vreodata mai ales atat de mult:

Dan. Chiar nu ma asteptam sa fie o persoana atat de chill si in acelasi timp cu mult simt al umorului. Si in plus am realizat ca e un prieten foarte bun cu care poti sa vorbesti multe.

Maria. E geniala. Razi cu ea tot timpul. Si are o voce superba. Si inca o data felicitari ca ai trecut de examen si mergi la Bruxelles.

Tina. Foarte simpatica. [Vezi ca nu sunt chiar asa de cuminte pe cat ma crezi:">]

Mili. E geniala copila asta. Foarte foarte draguta si pupacioasa:)).

Cam atat cred. Pe restul ii stiam de mai mult timp asa ca nu va mai mentionez.
Mancareaaa. Interesanta. Cu multa branza:|.
Karaoke. Sau cantat multe genuri. Si dupa toti am fost ragusiti. Dan cu ideile lui geniale a cantat "Numai iubirea" pe care si acum ne'o amintim cand ne vedem.
A fost si o seara de discoteca dar cum eu am mers acolo doar ca sa il caut pe Toni nu stiu mai nimic din ce s'a intamplat. Dar in aceeasi seara a venit si Mr. Gogoloi la noi in camera [un pic cam beat] si ne'a pus sa ne scriem pe o foaie numele ca a doua zi de dimineata sa ne ia declaratii/procese verbale etc. Bine ca profesoarele ne'au luat apararea si a plecat pana la urma dar noi toti ne'am imprastiat in camerele noastre.
In rest totul a fost frumos. Poate se mai face o tabara in care sa mergem cel putin noi patru [Eu, Mada, Dan si Maria].
Cursurile au fost cam plictisitoare. Cel putin asa mi s'au parut mie.
Si gata cu tabaraaa.
Acum am ajuns acasa si nici bine nu am intrat pe facebook ca m'am si logodit O.o . Weird.
However, eu va doresc ca Sarbatorile Pascale sa va luminize sufletul si mintea si renul lui Mosu' care e iepurasul sa va aduca multe cadouri si dulciuri si ce mai vreti voi.