duminică, 19 iunie 2011

Fetele.

Ma gandeam cate lucruri pot baietii sa indure de la noi, fetele. Bine, acum nu zic ca ei sunt angelici dar parca mi'e mila cateodata de ei.
De exemplu, weekend'ul acesta am fost la tara si am stat si eu cu omii de pe acolo. Bineinteles, prietena mea, care se supara din orice sau poate se preface, era cu prietenul ei, care incerca cu tot dinadinsul sa o inveseleasca. Ma gandeam ca tot timpul cand suntem nervoase sau cand suntem in acea perioada a lunii si atunci nervii sunt intinsi la maximum ii descarcam pe saracii baieti care pana la urma n'au nicio vina si incearca sa se scuze chit ca nu au facut nimic rau.
Shopping'ul! O alta povara pentru baieti. Pentru unii. Ca vad ca de la un timp tot mai multi ar sta in magazine si cu anii. Imi amintesc ca eram pe strada si am vazut un nenea care tinea vreo 10 pungi cu tot felul de chestii impreuna cu o tanti destul de mandra de sine cu ruj rosu pe buze si cu sunculita iesind din bluza. In acel moment mi'am zis "Cum sa nu incerci sa cari si tu ceva la cum arati si cum a reusit nenea sa se casatoreasca cu ea?". Si cireasa de pe tort a fost ca tanti il mai si certa pe sotul ei pentru ca nush ce ii scapase din sacosa. Prefer sa am un sot certaret decat unul care sa taca si sa inghita tot ce ii spun.
Am mai vazut si multe fete care dau in baietii de langa ele fara niciun motiv...Bine inteleg cand ii dai o palma usoara asa in gluma sau ii tragi una de il arunci in cealalta parte a camerei chiar daca tie ti se pare tot in gluma. Cand eram in generala aveam 2 colegi pe care ii cam bateam. Poate nu ii bateam dar le lasam niste semne frumoase pe maini, gat, spate si cam atat, cred. Imi cer scuze celor doi daca au ramas cu semne pana si in ziua de azi. Unul din ei ma suporta chit ca ii rupeam piele de pe el, dar cu celalalt ma certam. Asta pana in clasa a opta cand mi s'a facut mila de ei. :D
Acum pot sa zic ca nu mai am de gand sa mai bat niciun baiat sau sa ii fac vreun rau. Bine asta daca nu are el alte ganduri cu mine.
Si mai exista si acele 7 zile in fiecare luna in care domnii nu prea pot sa faca multe cu iubirea lor.
Era sa uit si de perioada in care noi suntem insarcinate si avem pofte. Adica daca avem pofta de pepene in timpul unei zapezi de decembrie, noua trebuie sa ni se aduca pepenele. Si saracii cauta pepenle mult dorit.
Si m'am gandit sa termin cu un fimulet in care se observa ce suportam noi la baieti. Si poate o sa continui cu o noua postare despre acest lucru.