marți, 26 aprilie 2011

Paste. Lumina. Imbulzeala

Am fost si eu de paste ca tot omu' sa iau lumina de la biserica. Ai mei au zis ca nu merg si s'au bazat pe mine ca le aduc lumina.
Am ajuns cu verisoara mea la biserica ne'am asezat pe un scaun langa toate femeile acelea de pe acolo [tin sa precizez ca am fost la tara] si verisoara mea iubita [15 ani] nu avea stare. Timp de o ora m'a frecat de pe scaun pana afara si iar pe scaun. Si tot asa pana s'a facut 23:30 cand a incput slujba. La inceput nu au fost multe persoane dar in primele 5 minute din slujba s'au adunat 100 de oameni intr'o biserica destul de mica.
Cand sa luam lumina bineinteles, toata lumea se imbulzea spre preot saracu' nu mai facea fata la cate femei sarisera pe el. Dupa ce am luat Pastele [ca s'a dat si la inceput si la sfarsit] am plecat inspre casa cu mult noroc ca nu ne'am ars parul [la mine nici mult nu mai avea o doamna].
Totusi nu inteleg de ce trebuie sa ne imbulzim si nu putem sa luam cuminti fiecare de la preot. Ca oricum slujba tine pana la 3-4 dimineata ce mai conteaza inca 2 minute consumate in care protul se plimba de la unul la altul cu lumanarile. However, cam asta e Pastele la romani.

Verde, Padure. Corinutaaa.

Tocmai ce citeam blogul Corinutei si mi'a facut pofta de verdele acela de padure unde miroase a brad si unde te risti sa te duci pe acea panta abrupta chiar daca nu ai voie si pana la urma cu mult noroc ajungi sa iti rupi o mana.
Gandindu'ma la aceste lucruri mi'a venit in minte imaginea padurii din tabara facuta cu Ana Stan [X_x] si cum urcam noi in paduricea aia unde Iulia si'a gasit iubitul de mult pierdut. Off cate amintiri.
Trebuie sa organizez si cu astia de la mine o excursie de o zi la padure undeva. Ca sa ne rupem si noi cate o mana/picior :x.
In sfarsit, o sa ii fur melodia Corinutei [sper ca nu te supeeeeri dar nu am mai auzit'o de mult timp].
http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg&playnext=1&list=PLFA85F5DB825EE84A