miercuri, 23 noiembrie 2011

Viata sau moarte?

Am tot vazut ca de vreo 2-3 zile se vorbeste despre eutanasierea cainilor sau castrarea si tinerea in adaposturi a acestora. Eu una sunt impotriva eutanasierii. De ce? Pentru ca mi'e mila.
Si am auzit ca acum a ajuns foaia cu decizia la dragul si iubitul nostru presedinte[pe care oricum il votam de fiecare data cand se fac alegerile la presedentie chit ca nu il suportam] care in 2001 fiind primarul capitalei a facut o petitie cum ca ar vrea sa eutanasieze toti cainii. Si acum viata acestor animale e in mainile acestui om.
Am mai auzit un comentariu de genul "Ne e frica sa mai mergem pe strada pentru ca sunt acesti caini care ne pot musca!". Hmm...Poi "acesti caini" au fost batuti, izgoniti si chinuiti de multe persoane si acum tot noi vrem sa nu ne muste. In plus, ei stau in frig iarna la -10 grade, in canicula vara la +40 grade; nu mananca decat foarte rar cad se mai trezeste vreun locatar milos, apa la fel de rar. Si noi acum vrem sa ii omoram. Din punctul meu de vedere, ei trec prin cele mai triste momente si nici macar nu au cum sa comenteze. Accepta tot! Fata de noi care macar putem vorbi si mai suntem si fitosi ca nu ne place aia si nu ne place cealalta.