joi, 21 octombrie 2010

Vremea in Romania....

O buna prietena mi-a trimis acum ceva timp o poza. Ea cauta linistita vremea si uitati peste ce a dat:

Ea a reusit sa imi dea si o descriere reusita:"Clima in urmatoarele zile se va "mari" in mod natural puternic, dar sigur cu aproximativ 4-6 °C. Nu va speriati! Vremea va fi "accesibila" tuturor care vor sa faca o vizita rapida pe litoralul romanesc.
Reducerile sunt in sezon!" by Diidii

Ei...:x

Am zis sa mai apar si eu cu o postare noua. De data aceasta vreau sa ii descriu pe noi mei buni prieteni de prin liceu;)). Nu conteaza ordinea.
Mdww - ea e fiica mea cea iubita. Pe ea o descriu prima pentru ca mi-a schimbat total viata eu crezand ca in liceu nu o sa gasesc pe cineva ca ea. Ea pentru mine poate fi consideata ca una dintre cele mai bune prietene si pentru asta o iubeesc.
Ruxi - ea e colega mea de banca si prietena cu mine de cand eram mici. Chiar daca gandeste negativ atunci cand ma simt cel mai bine tot noi suntem cele care radem seara spre casa de ceea ce a mai zis unul sau altul de pe la liceu.
Dana - pe ea am cunoscut-o in prima zi de liceu. Ea e fata aia cu ochii verzi gene lungi si care doar cu o privire poate fermeca orice baiat. Ea e tipa cu blocul de alaturi care de fapt era ASE-ul.
Alexandra - colega de banca a Danei. Cu ea am vorbit la telefon o ora intreaga si cu ea rad ca si cu Dana.
Iulian - care e colegu meu de la cursurile de engleza si cu care ma inteleg bine.
Alexandra - ea e tipa de la 9 I cu care merg la Crucea Rosie;))
Bianca - de la 10 D.
Iulian - tot de la 10 D cu el rad cam in fiecare zi.
Ruxi - de la 9 B. La multi ani pentru ieri!!!!
Cristi - tot de la 9 B.
Alexandra - de la 9 D.
Zam - una din cele mai simpatice colege>:D<
Cam atat si sper sa nu fi uitat pe nimeni...Si acum o sa ii numesc pe cei cu care am vorbit mai putin dar cu care ma inteleg bine Toni Boss(9E), Teo(9I), Andreea(10 D), Razvan(10 D), Gigi(9G dar cu el am vb doar pe mess), Bombo(9B).