duminică, 1 mai 2011

Hera. Role. Cazaturi

Astazi a fost o zi superba chit ca mai pe dupa'amiaza a aparut un nor destul de suparat care vroia sa ne sperie. Si am zis ca merg in Hera cu rolele. La 12 fara un sfert eram in parc.
La 3 a aparut si Mdww. Si cum ii cam era teama de pante am zis sa o luam pe o panta mai micuta ca sa ajungem la lac dar erau cam foarte multi oameni. Mdww nici nu se gandea sa imi dea drumul la mana. Si eu am cazut prima si la 5 secunde a cazut si Mdww. Dar pana sa cada m'a tarat pe mine pe jos.
Dar ce m'a enervat pe mine a fost ca pana sa cadem eu am tipat sa se dea toata populatia Bucurestiului si nimeni nu s'a dat....In plus isi dau seama ca tre sa se dea in ultima scunda si atunci se gandesc "Vaaaaai eu ce faaac?? Unde ma duuuc? Stanga, dreapta?? Mai bine raman aici unde sunt ca poate ma ocoleste:)". Uuuh. I'as bate pana gandesc mai repede.
Acum am una big julitura pe fund si nu pot sa stau jos decat pe partea dreapta. Si mai am o julitura si umflatura pe picior. :">Dar m'as mai da o data pe panta aia ;;).
Totusi ne'am distrat si mi'a placut ca oamenii au incercat sa ne ajute sa ne ridicam de jos chit ca nu ne cunosteam.