miercuri, 23 februarie 2011

Moment tragic...:|

Deci si prin urmare...Booon.[se vede ca fac SCPS cu Picu:-s].
Cum spuneam, deci, azi m'am intalnit cu A. Ceea ce e tragiiic because i hate her. Fosta mea coleguta, A. bineinteles se ducea spre liceu si bineinteles ca a coborat cu mine la Romana X.x . M'am intalnit cu ea la Victoriei pe peron. In prima faza nici nu am vrut sa ma vada si m'am prefacut ca nu o vad dar cum ea ma luase in vizor a trebuit sa o salut si culmea m'a pupat O.o .
Bineinteles nu si'a amintit la ce liceu sunt pentru ca pe ea nu o intereseaza altii atata timp cat este in Savaaa. I mean helloooo!!! X.x
Si era cu o colega a ei care stia jumatate din fosta noastra scoala chiar daca aia nu a fost cu noi in scoala. In plus A. se prefacea ca nu ii mai stie pe aia din fosta scoala, bineinteles doar ea e in Saaaavaaa!!!
Si cum era normal trebuia sa faca si 5 faze intr'o secunda in care sa isi bage mainile in par ca altfel ea nu ar fi fost A.
Nu s'a schimbat din clasa a opta din pacate pentru ea. Si din pacate si pentru mine a trebuit iar sa o vad asa in toata splendoarea ei de placa de surf ce e :-s.
NU MAI VREAU MOMENTE D'ASTEA TRAGICE!!!